pistol
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
pistol
Καλημερα σας.Εχθες ηταν καλο το παιχνιδι μπορω να πω!θα ηθελα βοηθεια να αγορασω για αρχη ενα πιστολακι ηλεκτρικο απο οτι μου προτεινατε.Καντε link καμια καλη προταση γιατι αυτα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι ολα πανο απο 60ευρω !
ευχαριστω
ευχαριστω
alexX- CORPORAL
- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 09/07/2010
Απ: pistol
Καλως τον αλεξ! εγω θα ελεγα να δεις για glock
ARAGON- GUNNERY SERGEANT
- Αριθμός μηνυμάτων : 140
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
http://www.taiwangun.com/sub_machine_guns/cm_121_cm-1511.html
μου φαινεται πως θα παρω το δικο σου αν θελει κανεις να παραγγειλει τπτ αλλο πειτε μου να παραγγειλουμε μαζι
μου φαινεται πως θα παρω το δικο σου αν θελει κανεις να παραγγειλει τπτ αλλο πειτε μου να παραγγειλουμε μαζι
alexX- CORPORAL
Αλέξη σου πρωτινό να ξεκινήσει με ένα αξιόπιστο aeg και μετά να κοιτάξεις για πιστόλι , όσο για την παραγγελιά πολλοί θέλουνε BBs.
Και αν είναι να καταλιξης για πιστολι σου προτινο ανεπυφηλακτα το CYMA GLOCK 18C
Που παίρνει και γεμιστήρες 100σταρες
Και αν είναι να καταλιξης για πιστολι σου προτινο ανεπυφηλακτα το CYMA GLOCK 18C
Που παίρνει και γεμιστήρες 100σταρες
GHOST ΗΡΑΚΛΗΣ- GENERAL
- Αριθμός μηνυμάτων : 227
Τόπος : XANIA
καλα ο airsoftcenter νομιζει οτι δεν υπαρχει αλλος να πουλαει εξοπλισμο....τον πηρα τηλ να ρωτησω αν το χει το colt και μου λεει μονο japan φερνω....μονο που δε με βρισε...το ζωο...Κινεζικα λεει δεν θα βρεις πουθενα
Για αυτο με βλεπω να παιρνω απο taiwangun...οποτε αμα ειναι και κανεις αλλος να παραγγελει τπτ πειτε.
Για αυτο με βλεπω να παιρνω απο taiwangun...οποτε αμα ειναι και κανεις αλλος να παραγγελει τπτ πειτε.
alexX- CORPORAL
παρε ενα mp5
ARAGON- GUNNERY SERGEANT
- Αριθμός μηνυμάτων : 140
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης