Hello απο καινουριο αιμα :D
+2
alexX
giannisnox
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Hello απο καινουριο αιμα :D
Γεια σας παιδια και απο μενα.Ειμαι ο Γιαννης φιλος του alex και θα ηθελα να ερχομαι μαζι σας στα παιχνιδια ειδη εχω μιλησει με Aragon για να μου βρει aeg!!! οποτε ελπιζω οτι συντομα θα τα πουμε και απο κοντα !!!
giannisnox- PRIVATE
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 11/01/2011
Απ: Hello απο καινουριο αιμα :D
καλως τον....
alexX- CORPORAL
- Αριθμός μηνυμάτων : 32
Ημερομηνία εγγραφής : 09/07/2010
Καλωσόρισε giannisnox στην παρέα μας και από εμένα.
O φίλος ARAGON μου είπε για σένα και ότι σε έχει ενημερώσει για τους κανόνες του airsoft , καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε αγορά να παραβρεθείς σε κάποιο παιχνίδι να δεις από κοντά τη είναι το airsoft και να αποφασίσεις τι εξοπλισμό σου αρέσει για την ασφάλισα σου και μετά βλέπεις τι AEG θα αγοράσεις .
O φίλος ARAGON μου είπε για σένα και ότι σε έχει ενημερώσει για τους κανόνες του airsoft , καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε αγορά να παραβρεθείς σε κάποιο παιχνίδι να δεις από κοντά τη είναι το airsoft και να αποφασίσεις τι εξοπλισμό σου αρέσει για την ασφάλισα σου και μετά βλέπεις τι AEG θα αγοράσεις .
GHOST ΗΡΑΚΛΗΣ- GENERAL
- Αριθμός μηνυμάτων : 227
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2010
Τόπος : XANIA
καλως ορισες και απο μενα giannisnox
θα ηθελα περα και απο προφορικα που τα εχουμε πει να διαβασεις και τους κανονισμους απο το φορουμ.
θα συμφωνησω με τον ηρακλη να ερθεις πρωτα σε ενα παιχνιδι να δεις και να δοκιμασεις διαφορα AEG ΚΑΙ αξεσουαρ που αφοραν την ασφαλεια μας και μετα αποφασιζεις τι θες! το ιδιο εκανε και ο φιλος ALEX. και παλι καλως ηρθες
θα ηθελα περα και απο προφορικα που τα εχουμε πει να διαβασεις και τους κανονισμους απο το φορουμ.
θα συμφωνησω με τον ηρακλη να ερθεις πρωτα σε ενα παιχνιδι να δεις και να δοκιμασεις διαφορα AEG ΚΑΙ αξεσουαρ που αφοραν την ασφαλεια μας και μετα αποφασιζεις τι θες! το ιδιο εκανε και ο φιλος ALEX. και παλι καλως ηρθες
ARAGON- GUNNERY SERGEANT
- Αριθμός μηνυμάτων : 140
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
xxx
Καλωσόρισε giannisnox στην παρέα μας
{S3G4D0R-8ERISTIS}- STAFF SERGEANT
- Αριθμός μηνυμάτων : 88
καλησπερα και απο εμενα μολιςσας βρηκα ποτε ειναι η επομενη βολτα σας να ρθω να δω τι παιζει?και να σας γνωρισω?
Μαυριγιαννης- PRIVATE
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 12/06/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης